ASSORTIMENT

Bakkerij

Brood

 

Bruin brood: groot en klein

Wit brood: groot en klein

Meergranen: groot en klein

Volkoren: groot en klein

Pompoentje: klein lichtbruin broodje met pompoenpitten

Rogge

Rozijnenbrood: groot en klein op vrijdag en zaterdag

Koekebrood op vrijdag en zaterdag

Suikerbrood op vrijdag en zaterdag

Aruba : klein lichtbruin met zonnebloempitten

Spelt

Zwarte woud : zeer donker broodje


Pistolets

 

Ronde krokante pistolets, op vloer gebakken

Lange krokante pistolets

Bruine krokante pistolet

Bruine zachte pistolet

Zachte witte pistolet, lang of rond

Krokante witte pistolet met sesamzaad of maanzaad (weekend)

Kadee: zeer krokante witte pistolet (weekend)

Stokbrood: wit of bruin

Meergranenstokbroodje (weekend)

 


Koeken

 

Sandwichen

Boterkoek met rozijnen

Boterkoek

Chocoladekoek

Lange suisse, ronde suisse

Achtje

Crèmekoek

Kriekenkoek

Frangipannekoek

Klaaskoeken (sintseizoen)

Croissants

 


Patisserie

Grote taarten

 

Marbré: melkchocolademousse, fondantchocolademousse, biscuit, progrès 4,6 of 8

Bianco: melkchocolademousse, frambozen, biscuit, progrès 4,6

Pralinette: pralinémousse, biscuit op krokante bodem 4,6

Neige: biscuit, frambozen en merengue italienne 4,6,8

Belle Hélène: perenmousse, peren en biscuit 4,6

Appeltaart 4,6,8

Confituretaart 4,6,8

Rijsttaart 4,6,8

Crumble 4,6

Bretoense taart 4,6,8

 

Aardbeientaart: zanddeeg met lichte crème prise en verse aardbeien 4,6,8 (aardbeienseizoen)

Bananentaart: zanddeeg met lichte crème prise en bananen 4,6,8

Gemengde fruittaart: zanddeeg met lichte crème prise en seizoensfruit 4,6,8

Biscuit fruit, aardbeien: biscuit met slagroom en vers fruit of aardbeien 4,6,8 kan ook besteld worden als verjaardagstaart tot 20 personen

Bavarois (framboos, passievrucht of cassis volgens aanbod) 4,6


Prijzen:
mousses, bavarois: 2,50 tot 2,70 pp
drooggebak: 1,80, 2,00, 2,10 tot 2,50 pp
fruit: 2,50 tot 2,80 pp
slagroom: 2,00 tot 2,50 pp

Pateetjes

 

Carmello: caramelmousse met hazelnootmerengue

Javanais: javaanse biscuit en mokka crème au beurre (volgens aanbod)

Naranja: sinaasappelmousse met oranjesnippers op een laagje chocomousse, biscuitje

Cassis: cassisbavarois, biscuit en progrès (volgens aanbod)

Sérafine: rode vruchten, crème prise en merengue italienne (zomer)

Marbré: melkchocolademousse, fondantchocolademousse, progrès en biscuit

Framboise: frambozenbavarois, progrès en biscuit (volgens aanbod)

Pralinette: pralinémousse op een krokante bodem, laagje progrès

Praliné feuilletine: pralinémousse met gebakken merengue

Cappuccino: koffiemousse, chocomousse,koffiebiscuit en caramel

Bianco: melkchocolademousse met frambozen, progrès en biscuit

Speculoos: speculoosmousse op speculoosje met biscuitje

 

Merengue: merengue met slagroom en chocoladeschilfers

Chocomousse

Flan brésilienne

Slagroomeclair

Aardbeientaart

Fruittaart

Biscuit vers fruit: biscuit met fruit, slagroom en marsepein

Bananentaart

 

Bretoense: fruitig drooggebak met ananas en frangipanne

Crumble: zanddeeg, frangipanne en bosvruchten

Kriekentaart

Rijsttaart

Appeltaart

Eclair

Confiture

Frangipanne

Appelflap

Soirées: mini-gebakjes oa marbre, bianco,chocomousse, confiture, eclair, aardbei, fruit, appel, ...

Isidoor: chocolademousse met walnoten en biscuit

Théophile: frangipanne met krieken en pecannoten


Prijzen: Mousses, bavarois : 2,50 tot 2,70 per stuk
Drooggebak: 1,80 tot 2,50 euro
Fruit: 2,50 tot 2,80 per stuk
Slagroom: 2,00 tot 2,50euro
Soirées: 1,15 en 1,25

Zalig zoet

 

pralines

huisgemaakte koekjes

snoepgoed

peperkoek

callas confitures

koffie viva sara

groot assortiment losse thee viva sara

nougat, van vital in belgië ambachtelijk gemaakt

cadeaumanden voor elke gelegenheid, samengesteld naar u smaak en budget

chocolade met sint en Pasen

zalige huisgemaakte bokkepootjes